Блог

седмични постове

КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ ОТНОСНО ПОМПИТЕ ЗА КЪРМА И КАКВА ДА ИЗБЕРЕМ

Каква е функцията на помпата за кърма и ролята и при кърменето? Помпите за кърма, независимо дали са механични или електрически, действат чрез създаването на вакуум, чрез който източват млякото от гърдата. Разбира се, най-добрият начин да се изведе кърмата от гърдата, е сученето на бебето и помпата не би следвало да измества кърменето. Но има ситуации, в които тя би могла да бъде от огромна полза.

СТОЛ ЗА КОЛА PILOT ISOFIX ОТ CANGAROO - РЕВЮ

Търсите столче за кола, което да е сигурно, практично, комфортно и с модерен дизайн. Ние от Cangaroo Ви представяме нашето най-ново предложение – стол за кола Pilot ISOFIX, притежава всичко необходимо за Вашите нужди. Сигурно е с ISOFIX системата за безопасност, практично е защото може да го използвате от раждането на детенцето Ви до 12 годишна възраст (0-36кг) , комфортно е с помощта на подложката за тяло и допълнителната възглавничка за удобство и с модерен дизайн предлагащ се в 4 цветови комбинации – червена Еко кожа-черен плат, сива Еко кожа-черен плат, черна Еко кожа- черен плат, черна Еко кожа- сив плат .

КАК ДА ИЗБЕРЕМ СТОЛЧЕ ЗА ХРАНЕНЕ?

Когато детето вече може да сяда, Ви трябва столче за хранене. Това е личното пространство, където малкия човек ще се храни, ще изгражда своите навици и ще направи първите опити за самостоятелно хранене. За да бъде детето част от семейната вечеря или обяд, изберете столче, което лесно ще пасне на основните мебели в къщи и ще бъде удобно за всички. По този начин ще подсигурите добра атмосфера и забавни моменти около масата. На пазара има достатъчно модели, из между които може да избирате – пластмасови, дървени, с регулиране на височина, с облегалки или без и така нататък...

Носим усмивки навсякъде, където има бебе!
copyright © Cangaroo 2018
design and develop by
Balkansys.com
Scroll To Top