Марката Cangaroo ще бъде представена на изложението за детски продукти Baby Expo
10.03.2020
тип статия
CANGAROO взе участие в кампанията Направи го сега - ДНК на бъдещето
12.02.2020
CANGAROO с удоволствие се включи като партньор на кампанията и дари 10 бебешки колички.
Столче DELICIOUS - компактно при сгъване, с четири застопоряващи се колелца
11.02.2020
Подарък купичка Mommy Panda за поръчки направени до края на февруари.
НОВО от CANGAROO - лятна количка PARIS
10.02.2020
БЪРЗО СГЪВАНЕ С ЕДНА РЪКА И ЕДНО ДВИЖЕНИЕ!
КОШЧЕ-ЛЮЛКА, КОШАРА ИЛИ КОШ ЗА СЪВМЕСТЕН СЪН ДА ИЗБЕРЕМ?
26.07.2019
Решили сте да задържите бебето си близо до вас през нощта за по-спокоен сън, така че обмисляте поне в началото да бъде във Вашата стая? Ако срещате трудности при избора на кошче за спане сред различните възможности ние ще помогнем.
ТЕЛЕВИЗИЯТА И ДЕЦАТА
19.10.2018
Докато децата растат и се сформират като личности, те са под влиянието на това, което виждат и чуват, особено по телевизията. Там излъчват както образователни детски предавания, така и предавания, които не се препоръчва да бъдат гледани от деца. Този тип предавания излъчват насилие, на което вие не бихте искали те да подражават или да се получи обратният ефект – да се стреснат. Също така по телевизията се излъчват реклами с деца, консумиращи вредни, висококалорични храни. Прекомерното гледане на телевизия от детето може да се замести с четене, изучаване на нови неща, спорт, игри и т.н. По телевизията също детето може да види употреба на алкохол и наркотици, преди психически да е готово да възприеме и разбере какво вижда, както и да различава лошото от доброто.
НА РАБОТА СЛЕД МАЙЧИНСТВО 7 СТЪПКИ
27.09.2018
Месеци наред сте била у дома и сте контактували само с малкото човече. Преходът, който Ви предстои неминуемо ще бъде изпълнен със стрес и натоварване. Ето как бихте могли да го направите по-плавен в 7 стъпки. Спомняте ли си колко време ви беше нужно да се адаптирате на работното място след едноседмичната лятна почивка? Представете си тогава как ще се чувствате сега на работното си място. Няма да Ви е лесно бързо да влезете във форма. Заредете се с голяма доза търпение и не оставяйте нещата за последния момент.
НАЙ-ЧЕСТО ЗАДАВАНИТЕ ВЪПРОСИ ОТНОСНО БРЕМЕННОСТТА
20.09.2018
СЕКЦИО – ЗА ИЛИ ПРОТИВ
29.08.2018
Кога се налага раждане със секцио? Решението за раждане с цезарово сечение се взима по редица медицински показания. Ако акушер-гинекологът прецени предварително, че естественото раждане крие редица рискове както за теб, така и за плода, ще бъде насрочено планово секцио.
КОМБИНИРАНА ДЕТСКА КОЛИЧКА RACHEL ОТ CANGAROO - РЕВЮ
20.08.2018
КОГА ТРЯБВА ДА КУПИМ ЧЕСАЛКА ЗА ЗЪБКИ НА БЕБЕТО И КАК ДА ИЗБЕРЕМ ПРАВИЛНАТА?
25.07.2018
Ако имате бебче, пълзящо из къщи, шансовете да започнат да се появяват зъбки са големи. Това е важно събитие в развитието на детето и ако забележите, че малкото се опитва да дъвче всичко покрай себе си, значи може би е време за играчка за чесане на зъбки (чесалка). Но кога е правилното време да дадем на бебето чесалка за зъби и как да намерим подходящата?
КОМБИНИРАНА ДЕТСКА КОЛИЧКА NOBLE 3 IN 1 ОТ CANGAROO – ревю
16.07.2018
Комбинираната детската количка е неизменна част от ежедневието на всяка една майка в отглеждането на нейното дете. Точно затова детската количка трябва да бъде практична, функционална, удобна и стилна. Ние от Cangaroo с удоволствие Ви представяме най-новото попълнение от гамата ни детски колички NOBLE 3 IN 1. Комбинираната детска количка NOBLE 3 IN 1 може да използвате от раждането до навършването на 36 месеца и се предлага в четири цвята – бежов, сив, син и черен.
КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ ОТНОСНО ПОМПИТЕ ЗА КЪРМА И КАКВА ДА ИЗБЕРЕМ
12.07.2018
Каква е функцията на помпата за кърма и ролята и при кърменето? Помпите за кърма, независимо дали са механични или електрически, действат чрез създаването на вакуум, чрез който източват млякото от гърдата. Разбира се, най-добрият начин да се изведе кърмата от гърдата, е сученето на бебето и помпата не би следвало да измества кърменето. Но има ситуации, в които тя би могла да бъде от огромна полза.
СТОЛ ЗА КОЛА PILOT ISOFIX ОТ CANGAROO - РЕВЮ
09.07.2018
Търсите столче за кола, което да е сигурно, практично, комфортно и с модерен дизайн. Ние от Cangaroo Ви представяме нашето най-ново предложение – стол за кола Pilot ISOFIX, притежава всичко необходимо за Вашите нужди. Сигурно е с ISOFIX системата за безопасност, практично е защото може да го използвате от раждането на детенцето Ви до 12 годишна възраст (0-36кг) , комфортно е с помощта на подложката за тяло и допълнителната възглавничка за удобство и с модерен дизайн предлагащ се в 4 цветови комбинации – червена Еко кожа-черен плат, сива Еко кожа-черен плат, черна Еко кожа- черен плат, черна Еко кожа- сив плат .
КАК ДА ИЗБЕРЕМ СТОЛЧЕ ЗА ХРАНЕНЕ?
05.07.2018
Когато детето вече може да сяда, Ви трябва столче за хранене. Това е личното пространство, където малкия човек ще се храни, ще изгражда своите навици и ще направи първите опити за самостоятелно хранене. За да бъде детето част от семейната вечеря или обяд, изберете столче, което лесно ще пасне на основните мебели в къщи и ще бъде удобно за всички. По този начин ще подсигурите добра атмосфера и забавни моменти около масата. На пазара има достатъчно модели, из между които може да избирате – пластмасови, дървени, с регулиране на височина, с облегалки или без и така нататък...
КАК ДА ИЗБЕРЕМ КОЛИЧКА?
15.06.2018
Има доста детайли при избора на количка, с които трябва да се съобразите, за да бъде комфортна разходката и на бебето, и на Вас. Но минете ли веднъж по този път, после е лесно. За правилния избор е важно – да се информирате подробно преди покупката, да съобразите избора си с личния комфорт и финансово положение и да се поучите от грешките си. Ето примерен списък с едни от най-важните фактори при избор на количка.
ВЯРНО ЛИ Е, ЧЕ...
16.03.2018
…Пикантната храна може да предизвика раждане?
СИМПTOМИ НА БРЕМЕННОСТТА, ЗА КОИТО ВИ Е НЕУДОБНО ДА ГОВОРИТЕ
12.10.2017
Разбира се, някои майки излъчват някаква бременна красота, докато не се изпърдят в асансьора или не започнат да хъркат като тромпет през нощта. Факт е, че много неща се случват с тялото ви, когато сте бременна - странни симптоми, които приятелите ви може да се притесняват да ви споделят, или лекарят може да подмине, защото не са големи здравословни проблеми.
КАК ДА СЪХРАНЯВАМЕ ПРАВИЛНО КЪРМАТА?
09.09.2017
След времето, което сте отделили и положили усилия да се изцеждате, ето някои съвети как да съхранявате кърмата, които да ви помогнат да се погрижите за безопасността на безценната за вашето бебе храна.
ЗА И ПРОТИВ ЗАЛЪГАЛКИТЕ
08.09.2017
Трябва ли да дам на бебето ми залъгалка?
РАННИ ПРИЗНАЦИ НА БРЕМЕННОСТ
05.09.2017
Чудите ли се: дали съм бременна? За да разберете със сигурност ще ви е нужен тест за бременност за домашни условия или кръвен тест, но докато не го направите (най-добрият момент е, след като вашият цикъл е закъснял) прочетете за ранните признаци на бременност и вижте дали някой от тях не ви се струва познат.
10 НЕОБИЧАЙНИ СЪВЕТА ЗА ПЪРВО БЕБЕ
01.09.2017
БЕБЕШКИ ПРОБЛЕМИ
01.09.2017
Някои от най-честите болки, от които новородените бебета страдат са коликите, бебешката кал и никненето на зъби. Тази статия помага да се обясни какво да очаквате, когато се сблъскате с тях, а също така дава някои съвети за храненето.
ХРАНИ, КОИТО ДА ИЗБЯГВАМЕ ДОКАТО КЪРМИМ
16.08.2017
Кърменето позволява да храним бебето си близо до себе си. Консултирайте се с Вашият педиатър преди да следвате всякакви съвети!
100 УДИВИТЕЛНИ ФАКТА ЗА БРЕМЕННОСТТА
29.07.2017
29 НАЧИНА ДА УСПОКОИТЕ РАЗДРАЗНЕНО БЕБЕ
26.07.2017
СТОЛЧЕТА ЗА КОЛА - 10-ТЕ ГРЕШКИ, КОИТО ДОПУСКАМЕ НАЙ-ЧЕСТО
21.07.2017
Безопасността на столчето за кола не е детска игра. Ще ви разкажем за 10-те най-често срещани грешки, които родителите допускат при инсталиране и използване на столчето. Безопасността, която предоставя използването на столчето за кола е от решаващо значение за защита на детето по време на пътуване, но изборът и употребата на такова може да се окаже трудна задача.
КАК ДА СИ ИЗБЕРЕМ КЕНГУРУ?
20.06.2017
50 ДУМИ НА ОДОБРЕНИЕ, КОИТО ДЕТЕТО ИСКА ДА ЧУЕ ОТ ВАС!
16.06.2017

Блог

седмични постове

Марката Cangaroo ще бъде представена на изложението за детски продукти Baby Expo

CANGAROO взе участие в кампанията Направи го сега - ДНК на бъдещето

CANGAROO с удоволствие се включи като партньор на кампанията и дари 10 бебешки колички.

Столче DELICIOUS - компактно при сгъване, с четири застопоряващи се колелца

Подарък купичка Mommy Panda за поръчки направени до края на февруари.

Носим усмивки навсякъде, където има бебе!
copyright © Cangaroo 2018
design and develop by
Balkansys.com
Scroll To Top