Доставка

Доставките се извършват от куриерски фирма Интерлогистика и Еконт Експрес ЕООД съответно сроковете за доставка се определят от графика за посещение на Вашето населено място.

За поръчки на стойност до 100 лв. – 5 лв. за територия на Република България (клиенти на дребно)

За поръчки над 100 лв. доставката е безплатна (клиенти на дребно)
*С изключение на поръчки за стоки над 10 кг реално или обемно тегло (акумулаторни коли, улей за пързалка, батути и т.н.) - към стойността на поръчката се добавя 25 лв. доставка.

За стоки от категория OUTLET (преоценени), доставката е за сметка на клиента.


Поръчаните продукти можете да получите и на място в нашия офис – гр. София, кв. Требич, ул. Доло 1, като в такъв случай няма да заплащате доставка, а само стойността на стоката публикувана в сайта.
 
Срокове

за страната - срокът за доставка е до 5 работни дни; 
за София - срокът за доставка е до 3 работни дни.  
Сроковете се отнасят за поръчки, направени до 12.00 часа. 
Срокът за доставка на поръчки, направени след 12.00 часа, се удължава с един работен ден.  
• услугата фиксиран час на доставка се заплаща допълнително в размер на 2.50 лв. от получателя, независимо от условията за доставка. (*зависи от куриерската фирма, с която се доставя)
• услугата доставка в събота се заплаща допълнително в размер на 2.50 лв. от получателя, независимо от условията за доставка. (*зависи от куриерската фирма, с която се доставя)

При извънредни обстоятелства и независещи от нас причини, сроковете за доставка е възможно да не бъдат спазени.
Ако ние не сме в състояние да изпълним Вашата заявка, поемаме отговорността да се свържем с Вас и да Ви информираме.


ВНИМАНИЕ:  За да получите поръчаната от Вас стока, е необходимо да посочите името на получателя, телефон за връзка и точен адрес за доставка - това може да бъде адресът, който сте дали при регистрацията си или друг адрес по Ваше желание. Когато посочвате адрес за доставката, уверете се, че в рамките на работния ден, когато ще бъде доставена стоката, на този адрес ще бъдете Вие или друг човек, който сте упълномощили да я приеме. След като финализирате поръчката си, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона за потвърждение в рамките на работния ден за поръчки до 12ч или на следващия работен ден.
ВАЖНО!  При получаване на пратката заплатете стойността на наложения платеж и задължително проверете целостта на стоката в присъствието на куриера, особено ако е чуплива! В този случай отворете пратката веднага след като я приемете. В случай че стоката е повредена, куриерът е длъжен да напише пред Вас двустранен протокол, който ще гарантира повторното изпълнение на поръчката Ви.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ 

Посочването на непълни или неверни данни в профила на клиента прави поръчката невалидна и тя не обвързва moni.bg с изпълнение.

За всички въпроси и препоръки, свързани с продуктите, доставката и заплащането или с използването на сайта, моля, свържете се с нашия офис на тел.: 02/936 07 90.

Блог

седмични постове

КОШЧЕ-ЛЮЛКА, КОШАРА ИЛИ КОШ ЗА СЪВМЕСТЕН СЪН ДА ИЗБЕРЕМ?

Решили сте да задържите бебето си близо до вас през нощта за по-спокоен сън, така че обмисляте поне в началото да бъде във Вашата стая? Ако срещате трудности при избора на кошче за спане сред различните възможности ние ще помогнем.

ТЕЛЕВИЗИЯТА И ДЕЦАТА

Докато децата растат и се сформират като личности, те са под влиянието на това, което виждат и чуват, особено по телевизията. Там излъчват както образователни детски предавания, така и предавания, които не се препоръчва да бъдат гледани от деца. Този тип предавания излъчват насилие, на което вие не бихте искали те да подражават или да се получи обратният ефект – да се стреснат. Също така по телевизията се излъчват реклами с деца, консумиращи вредни, висококалорични храни. Прекомерното гледане на телевизия от детето може да се замести с четене, изучаване на нови неща, спорт, игри и т.н. По телевизията също детето може да види употреба на алкохол и наркотици, преди психически да е готово да възприеме и разбере какво вижда, както и да различава лошото от доброто.

НА РАБОТА СЛЕД МАЙЧИНСТВО 7 СТЪПКИ

Месеци наред сте била у дома и сте контактували само с малкото човече. Преходът, който Ви предстои неминуемо ще бъде изпълнен със стрес и натоварване. Ето как бихте могли да го направите по-плавен в 7 стъпки. Спомняте ли си колко време ви беше нужно да се адаптирате на работното място след едноседмичната лятна почивка? Представете си тогава как ще се чувствате сега на работното си място. Няма да Ви е лесно бързо да влезете във форма. Заредете се с голяма доза търпение и не оставяйте нещата за последния момент.

Носим усмивки навсякъде, където има бебе!
copyright © Cangaroo 2018
design and develop by
Balkansys.com
Scroll To Top