Създаване на профил

С регистрацията в онлайн магазин Moni получвате възможност да станете VIP потребител и да се възползвате от нашите специални оферти и промоции.

* При първа покупка - 15% от стойността на вашата първа поръчка.
* При всяка следваща покупка - 5% от стойността на вашата поръчка.
E-mail *
Потребителско име *
Парола: *
Парола отново *
Минимум 5 символа
Име и Фамилия*
Телефон*
Град*
Пощенски Код *
Адрес *
Фирма
Регистрация по ДДС
ЕИК
Град по регистрация
Адрес по регистрация
МОЛ
Въведете кода от изображението Презареди кода

Декларирам, че съм съгласен с Общи условия на сайта

Съгласен съм с тях       Не съм съгласен

Искам да получавам безплатния електронен Moni бюлетин с нови продукти, отстъпки и пормоции.

Регистрирай се

Блог

седмични постове

КОШЧЕ-ЛЮЛКА, КОШАРА ИЛИ КОШ ЗА СЪВМЕСТЕН СЪН ДА ИЗБЕРЕМ?

Решили сте да задържите бебето си близо до вас през нощта за по-спокоен сън, така че обмисляте поне в началото да бъде във Вашата стая? Ако срещате трудности при избора на кошче за спане сред различните възможности ние ще помогнем.

ТЕЛЕВИЗИЯТА И ДЕЦАТА

Докато децата растат и се сформират като личности, те са под влиянието на това, което виждат и чуват, особено по телевизията. Там излъчват както образователни детски предавания, така и предавания, които не се препоръчва да бъдат гледани от деца. Този тип предавания излъчват насилие, на което вие не бихте искали те да подражават или да се получи обратният ефект – да се стреснат. Също така по телевизията се излъчват реклами с деца, консумиращи вредни, висококалорични храни. Прекомерното гледане на телевизия от детето може да се замести с четене, изучаване на нови неща, спорт, игри и т.н. По телевизията също детето може да види употреба на алкохол и наркотици, преди психически да е готово да възприеме и разбере какво вижда, както и да различава лошото от доброто.

НА РАБОТА СЛЕД МАЙЧИНСТВО 7 СТЪПКИ

Месеци наред сте била у дома и сте контактували само с малкото човече. Преходът, който Ви предстои неминуемо ще бъде изпълнен със стрес и натоварване. Ето как бихте могли да го направите по-плавен в 7 стъпки. Спомняте ли си колко време ви беше нужно да се адаптирате на работното място след едноседмичната лятна почивка? Представете си тогава как ще се чувствате сега на работното си място. Няма да Ви е лесно бързо да влезете във форма. Заредете се с голяма доза търпение и не оставяйте нещата за последния момент.

Носим усмивки навсякъде, където има бебе!
copyright © Cangaroo 2018
design and develop by
Balkansys.com
Scroll To Top