Създай профил | Вход

en

bg

ru

ro

(0) Продукти
НОВО ОТ CANGAROO!
27.07.2017

КОМБИНИРАНА ДЕТСКА КОЛИЧКА S-LINE 3 В 1

Може би най-важният продукт свързан с отглеждането на бебето е бебшката количка. Тя е неразделна част от ежедневието на майката и е много важно да бъде удобна, маневрена и лека. И разбира се да предоставя комфорт на бебчето.

Новата ни количка
S-line е съобразена с всички изисквания на майките и е с красив, модерен дизайн. Тапицерията е изработена от висококачествен ленен плат. За да избегнем неудобството от множество закопчалки на много места вместо това сме поставили скрито магнитно закопчаване. Дръжката е покрита с еко кожа за по - лесно захващане и почистване.
Конструкцията е олекотена и конструирана с иновативната система "one-touch folding", позволяваща да сгънете и разгънете количката с едно движение.
 

S-line е с три изключително функционални части - кош за новородено, лятна седалка и кошница за кола.
 
Маневрените предни колела се завъртат на 360° и имат възможност за застопоряване. Количката е удобна за придвижване, подходяща за пътуване и пренасяне. Дръжката на количка "S-line" може също да бъде регулирана в три позиции, в зависимост от височината на родителя.
Височината на кошовете и кошницата за кола може да бъде регулирана на три позиции.Кошът за новородено предлага удобна дръжка за пренасяне, покрита с висококачествена еко кожа. Има също покривало за крачета и сенник. Сенникът и покривалото могат да се свалят, а пухкавото матраче може да бъде прано в пералня.
Кошът за новородено се демонтира – и летния кош и кошницата за кола могат да бъдат поставени самостоятелно върху рамката лесно, с помощта на един бутон.

Лятната седалка предлага няколко уобства: свалящ се и регулируем сенник, свалящо се покривало за крачета, изработено от висококачествен лен и пух. На сенника има пришито прозорче, през което майката може да спокойно да наблюдава детето си. Прозорчето се затваря посредством малък магнит скрит в плата, по този начин се запазва изискания дизайн на количката.  Предпазният борд може да се сваля, в зависимост от нуждите на детето. Гръбчето на седалката е регулируемо, като предлага три позиции.

 


 
Кошницата за кола също предлага изключително пухкава и мека възглавница,като осигурява комфорт по време на пътуване или пренасяне. И тук сенникът и покривалото за крачета могат да се свалят, а дръжката на стола може да бъде регулирана на три позиции.
 
В комплектът са включени и още: дъждобран, комарник, повивалник и удобна чанта. Дъждобранът и комарникът могат да бъдат използвани и върху летния кош и коша за новородени.

Допълнителна информация относно продукта и закупуването му можете да намерите 
ТУК.

Scroll To Top