НОВО ОТ CANGAROO!
27.07.2017


Може би най-важният продукт свързан с отглеждането на бебето е бебшката количка. Тя е неразделна част от ежедневието на майката и е много важно да бъде удобна, маневрена и лека. И разбира се да предоставя комфорт на бебчето.

Новата ни количка
S-line е съобразена с всички изисквания на майките и е с красив, модерен дизайн. Тапицерията е изработена от висококачествен ленен плат. За да избегнем неудобството от множество закопчалки на много места вместо това сме поставили скрито магнитно закопчаване. Дръжката е покрита с еко кожа за по - лесно захващане и почистване.
Конструкцията е олекотена и конструирана с иновативната система "one-touch folding", позволяваща да сгънете и разгънете количката с едно движение.
 

S-line е с три изключително функционални части - кош за новородено, лятна седалка и кошница за кола.
 
Маневрените предни колела се завъртат на 360° и имат възможност за застопоряване. Количката е удобна за придвижване, подходяща за пътуване и пренасяне. Дръжката на количка "S-line" може също да бъде регулирана в три позиции, в зависимост от височината на родителя.
Височината на кошовете и кошницата за кола може да бъде регулирана на три позиции.Кошът за новородено предлага удобна дръжка за пренасяне, покрита с висококачествена еко кожа. Има също покривало за крачета и сенник. Сенникът и покривалото могат да се свалят, а пухкавото матраче може да бъде прано в пералня.
Кошът за новородено се демонтира – и летния кош и кошницата за кола могат да бъдат поставени самостоятелно върху рамката лесно, с помощта на един бутон.

Лятната седалка предлага няколко уобства: свалящ се и регулируем сенник, свалящо се покривало за крачета, изработено от висококачествен лен и пух. На сенника има пришито прозорче, през което майката може да спокойно да наблюдава детето си. Прозорчето се затваря посредством малък магнит скрит в плата, по този начин се запазва изискания дизайн на количката.  Предпазният борд може да се сваля, в зависимост от нуждите на детето. Гръбчето на седалката е регулируемо, като предлага три позиции.

 


 
Кошницата за кола също предлага изключително пухкава и мека възглавница,като осигурява комфорт по време на пътуване или пренасяне. И тук сенникът и покривалото за крачета могат да се свалят, а дръжката на стола може да бъде регулирана на три позиции.
 
В комплектът са включени и още: дъждобран, комарник, повивалник и удобна чанта. Дъждобранът и комарникът могат да бъдат използвани и върху летния кош и коша за новородени.

Допълнителна информация относно продукта и закупуването му можете да намерите 
ТУК.

Блог

седмични постове

НА РАБОТА СЛЕД МАЙЧИНСТВО 7 СТЪПКИ

Месеци наред сте била у дома и сте контактували само с малкото човече. Преходът, който Ви предстои неминуемо ще бъде изпълнен със стрес и натоварване. Ето как бихте могли да го направите по-плавен в 7 стъпки. Спомняте ли си колко време ви беше нужно да се адаптирате на работното място след едноседмичната лятна почивка? Представете си тогава как ще се чувствате сега на работното си място. Няма да Ви е лесно бързо да влезете във форма. Заредете се с голяма доза търпение и не оставяйте нещата за последния момент.

НАЙ-ЧЕСТО ЗАДАВАНИТЕ ВЪПРОСИ ОТНОСНО БРЕМЕННОСТТА

СЕКЦИО – ЗА ИЛИ ПРОТИВ

Кога се налага раждане със секцио? Решението за раждане с цезарово сечение се взима по редица медицински показания. Ако акушер-гинекологът прецени предварително, че естественото раждане крие редица рискове както за теб, така и за плода, ще бъде насрочено планово секцио.

Носим усмивки навсякъде, където има бебе!
copyright © Cangaroo 2018
design and develop by
Balkansys.com
Scroll To Top