НОВО! Комбинирана детска количка Luxor
09.05.2017


LUXOR


Детска количка Luxor е новото попълнение в колекцията от колички на марка Cangaroo.

Luxor е с алуминиева рамка, помпащи гуми за по-меко возене, четири амортисьора на всяка гума, които осигуряват по-голям комфорт. Спирачната система е едноточкова със система за моментално спиране. Височината на дръжката се регулира спрямо височината на родителя.
Дръжката на количката, предпазният борд и козирката са облицовани  с еко кожа. Кошът се трансформира и е подходящ за деца от 0-36 месеца, с тегло до 15кг. Количката е налична в 4 цвята - бежов, лилав, сив и тюркоаз.

Повече информация за количката можете да намерите
ТУК
.

Блог

седмични постове

НА РАБОТА СЛЕД МАЙЧИНСТВО 7 СТЪПКИ

Месеци наред сте била у дома и сте контактували само с малкото човече. Преходът, който Ви предстои неминуемо ще бъде изпълнен със стрес и натоварване. Ето как бихте могли да го направите по-плавен в 7 стъпки. Спомняте ли си колко време ви беше нужно да се адаптирате на работното място след едноседмичната лятна почивка? Представете си тогава как ще се чувствате сега на работното си място. Няма да Ви е лесно бързо да влезете във форма. Заредете се с голяма доза търпение и не оставяйте нещата за последния момент.

НАЙ-ЧЕСТО ЗАДАВАНИТЕ ВЪПРОСИ ОТНОСНО БРЕМЕННОСТТА

СЕКЦИО – ЗА ИЛИ ПРОТИВ

Кога се налага раждане със секцио? Решението за раждане с цезарово сечение се взима по редица медицински показания. Ако акушер-гинекологът прецени предварително, че естественото раждане крие редица рискове както за теб, така и за плода, ще бъде насрочено планово секцио.

Носим усмивки навсякъде, където има бебе!
copyright © Cangaroo 2018
design and develop by
Balkansys.com
Scroll To Top