Детска електрическа люлка Savannah
14.03.2017


Електрическа люлка Savannah


Детска електрическа люлка Savannah е едно от новите попълнения и подобрения в серията продукти на марката Cangaroo.

Люлката е подходяща за деца на възраст приблизително до 6тия месец и с максимално тегло до 9 кг.

Тя има 5 степени на люлеене, които са обозначени със светещи индикатори. Също така,  има 3 настройки на времетраенето на люлеенето – 8,15 и 30 минути.  Детската люлка работи с адаптер или с батерии 4x1,5V D. Към нея е включен електрически гриф с 3 играчки. Той има опцията да се върти и има допълнителни светлини. Както и нежни мелодии, а играчките са подходящи за развиване на фината им моторика. Електрическата люлка може да се използва и като самостоятелен бебешки шезлонг. При функцията шезлонг, има допълнителна вибрация с 3 степени. При това положение трябва да се използва батерия от 1,5V D.

Иновативното в тази люлка е функцията на седалката. Седалката може да се върти наляво и надясно, което е предимство при този тип продукти. По този начин основното движение на люлката е наляво и надясно, а след като се завърти в една от посоките, движението става напред и назад.

 
Повече информация и снимки може да намерите тук.

Блог

седмични постове

НА РАБОТА СЛЕД МАЙЧИНСТВО 7 СТЪПКИ

Месеци наред сте била у дома и сте контактували само с малкото човече. Преходът, който Ви предстои неминуемо ще бъде изпълнен със стрес и натоварване. Ето как бихте могли да го направите по-плавен в 7 стъпки. Спомняте ли си колко време ви беше нужно да се адаптирате на работното място след едноседмичната лятна почивка? Представете си тогава как ще се чувствате сега на работното си място. Няма да Ви е лесно бързо да влезете във форма. Заредете се с голяма доза търпение и не оставяйте нещата за последния момент.

НАЙ-ЧЕСТО ЗАДАВАНИТЕ ВЪПРОСИ ОТНОСНО БРЕМЕННОСТТА

СЕКЦИО – ЗА ИЛИ ПРОТИВ

Кога се налага раждане със секцио? Решението за раждане с цезарово сечение се взима по редица медицински показания. Ако акушер-гинекологът прецени предварително, че естественото раждане крие редица рискове както за теб, така и за плода, ще бъде насрочено планово секцио.

Носим усмивки навсякъде, където има бебе!
copyright © Cangaroo 2018
design and develop by
Balkansys.com
Scroll To Top